Kuskeskolens heste og ponyer

Lukas og Zack

De to brogede tinkere er hhv 120 og 125 cm høje. De udgør et godt team. Som spand køres de primært på tur. Begge ponyer er også gode rideponyer.

Lukas har som fast job at harve gårdsplads. Det er han rigtig god til.

Ponyerne kan køres af både voksne og børn.

Zack

Zack er også en stabil enspænder, der kan køres i dressur, keglekørsel og på tur. Han kan køres af både voksne og børn.

Karlson og Madikken

De to røde shetlændere er ca 100 cm høje. De er kække, stærke og arbejdsvillige.

Dette spand kan køres af både børn og voksne

Chico

Chico er en stabil enspænder. Her kører min datter med ham for sin lille jumpe. På børnekurserne er der mulighed for at køre enspænder med Chico.

Chico går også tospand og han er en genial forløber i firspandet.

Flamme

Flamme er er super enspænderpony - han er ca 100 cm høj. Han er en sød og charmerende pony. Han går også tospand, gerne sammen med Chico.

Flamme kan køres af både børn og voksne.

Svend

Svend er ny, her i kuskeskolen. Han er under tilkørsel. Vi arbejder på at lave en stabil kørepony ud af ham.

På sigt skal han gerne kunne lære at gå enspænder, tospand og firspand.

Fie og Herta

Herta og Fie er begge schleswigere. De er ikke så store, de måler ca 154 cm på stang. De er et godt spand, der supplerer hinanden godt. De køres for vogn, plov, harve, selvbinder og i skoven. De bruges til voksenkurserne og til enetimer for voksne.

Herta

Herta går også enspænder for vogn, hun er fremadgående og energisk og stiller krav til kuskens koncentration. Hun køres af voksne.